Täysikuu99, 60v

Onnellisuutta!

Moikka!

Täällä huhuilee täysin vapaa poikamies eteläisestä Satakunnasta. On tullut oltua jo kauan yksikseen ja nyt tuntuu, että olisi kyllä jo aika parisuhteelle...:-)

Olen elänyt aikaisemmin parisuhteessa aika pitkäänkin, mutta siitä on jo aika kauan aikaa. Siksi olenkin nyt täysin valmis uuteen suhteeseen.

Olen työelämässä säännöllisessä työssä ja asiat on muuten kyllä kaikki hyvin, mutta kyllä sitä on tullut huomattua, että elämä olisi vieläkin mukavampaa, kun olisi Se Toinen, jonka kanssa jakaa asioita, niin iloja kuin surujakin. Eli jotenkin vajavaiselta tuntuu elo, ilman tällaista. Olisi hienoa, kun olisi tuossa vieressä, edes välillä, sellainen Nainen, joka tykkää samankaltaisista asioista kuin itsekin ja tykkää tehdä asioita yhdessä. Samanlainen ei tarvitse olla, eikä pidäkään olla, mutta se olisi tärkeää, että olisi kuitenkin niitä yhteisiäkin kiinnostuksen kohteita.

Itse pidän kovasti luonnossa liikkumisesta; sieltä saan voimaa, iloa, kauneutta ja rauhaa...näiden ansiosta sitä jaksaa paljon paremmin arjen aherruksissakin. Kesälomillani on tullut käytyä jo monena vuotena peräkkäin tuolla Suomen pohjoisessa nauttimassa kauniista maisemista, rauhasta ja luonnon kauneudesta kiireisen työvuoden jälkeen. Se on ollut sitä parasta irtiottoa työelämästä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tykkään liikkua myös täällä lähiseudullakin ja täällä päin on yllättävänkin paljon kauniita paikkoja, missä on kiva käydä aina välillä vapaa-ajalla.

Olisi kiva tutustua Naiseen kaikessa rauhassa. Sen sitten aika näyttää, mitä siitä kehkeytyy. Nyt kun on lomalla, niin sitä huomaa, kuinka paljon mukavampaa olisi, kun olisi kumppani, jonka kanssa jakaa asioita ja kokea yhdessä kivoja hetkiä. Jotenkin sitä tuntee olonsa jotenkin vajavaiseksi, kun Sitä Toista ei ole.

Olisi siis tosi mahtavaa, kun vielä saisi kokea Rakkautta, Läheisyyttä ja Yhdessäolon iloa Sen Oikean kanssa:-))) Toivottavasti kuulen Sinusta vielä!

Sukupuoli
Mies
Ikä
60 v
Etsin
Naisia ja miehiä
Asuinpaikka
Rauma
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: