Lolmagu, 43v

Toivoa

Olen täällä toivossani löytäväni sen erityisen yhteyden, sen kipinän, joka valaisee elämäämme ja vie meidät unohtumattomalle seikkailulle.

Olen joku, joka uskoo pienten asioiden tärkeyteen: jaettuun hymyyn, syvään keskusteluun tähtitaivaan alla tai yksinkertaisesti eksymiseen käsi kädessä tuntemattoman kaupungin kaduille. Olen intohimoinen uusien kulttuurien, uusien ruokien ja uusien kokemusten löytämiseen. Olipa kyseessä taidemuseoihin tutustuminen, hyvän viinin nauttiminen pöydän ääressä tai seikkailu luonnossa, rakastan nauttia jokaisesta elämän hetkestä.

Persoonallisuuteni on sekoitus uteliaisuutta ja myötätuntoa, ja ripaus huumoria maustaa sitä. Nautin syvällisistä keskusteluista yhtä paljon kuin spontaaneista naurunpurkauksista, ja uskon vakaasti aitouden tärkeyteen vuorovaikutuksessamme.

Jos olet valmis lähtemään seikkailuun, joka on täynnä yllätyksiä ja löytöjä, jos etsit aitoa ja syvää yhteyttä, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä. Kuka tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Opin suomea, joten olen pahoillani virheistäni, mutta puhun ranskaa ja englantia paremmin

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Nainen
Ikä
43 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen, Ystäväksi
Asun
Vanhempieni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: