Suomimies, 53v

Perinteistä, suomalaista miestä

Moi,

Olen vähän päälle viisikymppinen, jalat maassa oleva, tavallinen, suomalainen mies. Voitaisiin varmaan setämieheksikin kutsua. Syön lihaa, tykkään ottaa pari kaljaa silloin tällöin ja olen perussuomalaisiin päin kallellaan ajatusmaailmaltani. Eli koko tämä perinteinen paketti. En kuitenkaan ole mikään kiihkoilija.

Etsin seurakseni samahenkistä, reilua suomalaista äijää, jonka kanssa pystyy keskustelemaan ja käymään vaikka oluella. Ja tottakai harrastamaan estotonta ja kiimaista seksiä. Stratergiset mittani ovat 184/120/18, eli en ole mikään "pikkupoika". Kropasta löytyy vähän karvoitusta, mutta partaa tai viiksiä minulla ei ole. Hiukseni ovat lyhyet. Ei tatuointeja eikä lävistyksiä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Seksin suhteen pidän eniten todella pitkästä ja märästä suutelemisesta, jota voin jatkaa pitkäänkin. Ja totta kai imen ja annan imeä kyrpää mielelläni. Nuolen myös mieluusti persettä. Eli kaiken kaikkiaan varsin oraalista hommaa. Anaalipanot eivät niinkään innosta. Pidän ensisijaisesti itseäni vanhemmista tai itseni ikäisistä , lyhythiuksisista miehistä. Oletko pulska? Ei hätää, se on pelkkää plussaa. Kaljuunnutko? Ei myöskään hätää, sillä sehän se vasta plussaa onkin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin tutustutaan, ja katsotaan tulemmeko juttuun. Paikka löytyy Oulusta.

Sukupuoli
Mies
Ikä
53 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Oulu
Millä mielellä
Parisuhteeseen, Seikkailuun, Ystäväksi, Matkaseuraksi, Etsintäkuulutus!, Keskusteluun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: