Levoton mieli, 47v

Seksisalaisuusystävää

Moikka,

Etsin kaveriksi/ystäväksi naista, joka myös kaipaisi jotakuta, jolle saada puhua haaveistaan, fantasioistaan, fetisseistään. Avoimesti, luottamuksellisesti ja ilman pelkoa suvaitsemattomuudesta. Itseäni kiinnostaa monenlaiset asiat, jotka eivät kuitenkaan ole aivan main streamia, kaikenlainen erikoisempikin. Joku voisi kai sanoa, että olen pervo - ja mikäs siinä. Fiksu ja kiva pervo. :)

Puuttuu vain sellainen salainen ystävä, jonka kanssa asioista voisi puhua - puolin ja toisin. En siis etsi ensisijaisesti varsinaista seksiseuraa, vaan intiimiä juttuseuraa, ystävää. Toki kaikenlainen tuhmailukin on kivaa ja jännää, joten olen avoin myös sellaiselle. Kenties nauttia asioista yhdessä. Sen näkee sitten. Mut ensin pitäisi löytää sut, jolla on ehkä omia luurankoja kaapissa myös. :) Ja sun siis ei tarvitse olla kiinnostunut juuri samoista asioista kuin minä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen oikein fiksu ja kiva mies, en pöllömmän näköinenkään tiemmä. Terve ja tasapainoinen tietysti. En polta ja juonkin vain sopivissa sosiaalisissa tilanteissa. Minulla ei myöskään ole tarvetta tapaamisten salailuun. Kovin avarakatseinen ja utelias olen. Toivon, että sinäkin täyttäisit kaikki nämä kriteerit. Paitsi että olisit nainen. :)

Tule ja tutustu.

Sukupuoli
Mies
Ikä
47 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Tampere
Millä mielellä
Seikkailuun, Ystäväksi, Etsintäkuulutus!, Keskusteluun
Jäsenyys
Deluxe-jäsen

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: