Titari, 60v

Iloa ja onnea arkeen

Hei!

Etsin sinua iloinen, kiltti, itsenäinen sekä niin henkisesti kuin fyysisestikin vireä nainen lähinnä satunnaisiin tapaamisiin arkea ja elämää rikastuttamaan - iloa tuomaan puolin ja toisin. Toivon löytäväni lempeää niin henkistä kuin fyysistäkin kosketusta, jos ”jäitä siihen suuntaan särkyisi”. Seuraa, välittämistä, ystävyyttä, sosiaalista kanssakäymistä, romantiikkaa, erotiikkaa...

Lähtisitkö talvella kanssani hiihtolenkille, kesällä luontopolkupatikalle rauhalliselle sellaiselle luontoa ja tilannetta tunnelmoiden. Pidän rauhallisesta perusliikunnasta (hiihto, kävely, suunnistus, pyöräily, uinti - myös avannolla kunhan sauna on). Olen hiukan ylipainoinen, mutta en merkittävästi. Työni on varsin sitovaa ja henkisesti toisinaan varsin vaativaa, ja itse vaadin itseltäni, että hommat hoidetaan. Aikaa muulle täytyy oikein ottamalla ottaa. Perusliikunnan lisäksi nautin vapaa-ajalla konserteista, pääasiassa klassisen musiikin, mutta kevyt puoli on myös tuttua.

Toivon uuden ihmissuhteen myötä löytäväni tavalliseen työteliääseen arkeeni hiukan romantiikkaa ja irtiottoa perusmenosta. Arkeni on nykyisellään yksiulotteista. Toivon, että elämä voisi tämän myötä olla aurinkoisempaa ja samoin myös sinulla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

”Sitä yhtä ja oikeaa” parisuhdetta en ole etsimässä. Olen jossain määrin niin sanotusti varattu mies - kuitenkin etäsuhteessa ja siinäkin ilman intiimiä läheisyyttä. Tilannetta voisi aika hyvin luonnehtia sanalla ystävyysavioliitto. Voisimmeko tämänkaltaisessa tilanteessa olla toisillemme elämän sulostuttajia? Toivon, että tässä maailmassa joku muukin kuin vaimoni voisi tuntea välittävänsä minusta. Toivon erityisesti henkistä ja fyysistä kosketusta, joka antaisi molemminpuoleista elämäniloa intohimoisesta ja intiimistä läheisyydestä. Tämä lienee jonkun sorttista polyamoristista suhtautumista elämään.

Löytyisiköhän täältä samanhenkistä tai samanmielistä kohtaamista?

Sukupuoli
Mies
Ikä
60 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Kajaani
Millä mielellä
Parisuhteeseen, Seikkailuun, Ystäväksi, Etsintäkuulutus!, Keskusteluun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Lapset
Minulla on 4 lasta tai useampi

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: