Kodiac, 49v

Eloa, oloa ja kivoja juttuja!

Heippa!

Etsiskelyssä olisi seuraa kaikenlaisiin harrastuksiin. Uinti/luisteleminen/frisbeegolf/jousiammunta/hiihto/sulkapallo/pyöräily/ ja uusimpana petankki urheilupuolella toimii tai oikeastaan mikä vaan. En ole tällä hetkellä missään huippukunnossa (joskin ookoo-kunnossa kuitenkin), enkä oleta sinunkaan olevan.

Seura kelpaa moneen muuhunkin asiaan. Harrastelen lisäksi lukemista, valokuvausta (etenkin lintujen), luonnossa liikkumista (etenkin sienestys ja lintujen havainnointi) ja kokkaamista. Käyn mielelläni myös erinäköisissä kulttuuririennoissa. En kieltäydy myöskään uusista jutuista. Olen leppoisa mies, jonka kanssa on erittäin helppo tulla toimeen. Erotiikan maailmassa voin olla halutessasi dominoiva, mutta ainakin olen hyvin mielelläni kokeileva sillä puolella.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen monisuhteinen ja asun omillani. Minulla on yksi pitkäaikainen (alusta alkaen polyamorinen) 11 vuotta kestänyt suhde. Jos sinua jossain vaiheessa kiinnostaa, niin myös häneen on mahdollista tutustua, myös romanttisessa/seksuaalisessa mielessä.

Kaikenlaiseen olen helposti mukaan houkuteltavissa, joten saat myös vapaasti pistää omia toiveitasi. Enkä ala latomaan muita erityistoiveita. Jos jokin näistä asiosta innosti, niin pistä ihmeessä kirjoitellen. Voidaan sopia mikä meille voisi keskenämme käydä!

Sukupuoli
Mies
Ikä
49 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen, Seikkailuun, Ystäväksi, Matkaseuraksi, Keskusteluun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: