Kotkan Meripäivät

Kotkan Meripäivät on vuodesta 1962 asti järjestetty koko perheen kesätapahtuma, jossa kaupunki täyttyy konserteista, markkinoista, nautiskelusta ja viihtymisestä! Monipuolinen ohjelma pitää huolen siitä, että Meripäivillä viihtyvät kaikki – tulit paikalle sitten perheen pikkuseilorien tai isomman kaveriporukan kanssa.

Aqua, Ambra, Aquila – kansainvälinen korukilpailu

Avajaisparaati ja avajaiset

Meripäivät käynnistyvät vuosittain juhlavalla avajaisparaatilla, joka kulkee halki Kotkan kesäisen keskustan paraatiorkesterin johdolla. Paraati koostuu kotkalaisista toimijoista ja yhdistyksistä, ja muista Meripäiviin läheisesti liittyvistä tahoista. Paraati on Meripäivien perinteikäs ja sykähdyttävä lähtölaukaus, jota keräännytään katsomaan useiden sukupolvien voimalla, vuodesta toiseen. Paraati starttaa avajaispäivänä eli keskiviikkona 24.7. klo 18.00 Kymenlaaksonkadun loppupäästä, josta paraati lähtee kohti Itäkatua.

Kotka-lava

Kotkan kaupunginteatterin pihalla sijaitseva lava viihdyttää pääosin kymenlaaksolaisten esiintyjien monipuolisella ohjelmalla aina keskiviikosta lauantaihin. Luvassa on kaikkea tanssista musiikkiin ja keskustelutilaisuuksista akrobatiaan – ja tekeepä paluun myös Meripäivien Runoraati. Täältä löytyy taatusti jokaiselle jotakin! Päivisin viihdytään koko perheelle soveltuvien kokonaisuuksien parissa, mutta viimeistään iltaa kohden tunnelma kohoaa ja tanssilattia kutsuu festivaalikansaa!

Markkinahumua

On ruokaherkkuja, käsitöitä, merihenkisiä tuotteita ja erikoisuuksia ympäri maailmaa sekä tietenkin aitoa markkinatunnelmaa. Markkinakojut sijoittuvat Meripäivillä Kauppakeskus Pasaatin ympäristöön sekä Ruotsinsalmenkadulle. Kojut ovat auki pääsääntöisesti tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti joka päivä klo 10 alkaen aina noin klo 02 asti (osa kojuista saattaa sulkeutua jo aikaisemmin).

Oheisohjelma

Meripäivät on perinteisesti koko kaupungin juhla ja luvassa on monipuolista ohjelmaa läpi viikon ympäri Kotkaa. Tarjolla on niin musiikkia, urheilukilpailuja kuin näyttelyitäkin. Nappaa vinkit talteen ja vietä unohtumaton tapahtumaviikko!

Ravintolat

Herkullista purtavaa ja virkistävää juotavaa – niistä on kesäravintolat tehty! Kun mukaan lisätään viihdettä ja hyvää seuraa, vierähtää ravintoloissa mukavasti pidempikin tovi. Tapahtuma-alueella palvelee neljä kesäravintolaa, sekä useita kojuja voissa sammuttaa sekä janon että nälän. Tervetuloa! Meripäivien ravintolat sijaitsevat Sibeliuksenpuiston ympärillä, Kotka-lavalla Kotkan Kaupunginteatterin pihalla, sekä Toriareena Kauppatorilla.

The Day Events Meripäivät

Kaksipäiväinen festivaalitapahtuma järjestetään Meripäiväviikonlopun (26.-27.2024) aikana Satama Areenalla ja sen ympäristössä.

Festarit kasvavat jälleen edellisistä vuosista ja tapahtumassa tullaan näkemään 22 ajankohtaista hiphop, rap, pop & rnb artistia. Myös tuotanto kasvaa kahdelle lavalle! Toinen lava sisällä ja toinen ulkona!

Tapahtuma-alueesta puolet on K-18 anniskelualuetta ja toinen puoli on sallittu myös alle 18-vuotiaille!

Toriareena

Toriareena on viiden ravintolan yhdessä tuottama kokonaisuus Kotkan kauppatorilla. Toriareena kutsuu viihtymään hyvän ruuan, juoman, seuran sekä, tottakai, musiikin pariin! Toriareena palvelee läpi Meripäivien klo 11-02

Yleisessä Saunassa -viihdekonsertit

Lavalla nähdään Markku Aro, Annika Eklund ja Costello Hautamäki. Lipunmyynti käynnistyy torstaina 18.4. klo 14.
Kotkan Meripäivien suosituissa Yleisessä Saunassa -viihdekonserteissa tulkitaan jälleen legendaarisen Junnu Vainion tuotantoa kolmen upean artistin voimalla. Konsertit järjestetään Kotkan Kaupunginteatterilla torstaina 25.7. klo 20 ja perjantaina 26.7. klo 13 & 17.

Markku Aron, Annika Eklundin ja Costello Hautamäen ohella konserteissa kuullaan huippumuusikoista koostuvaa Kalle Torniaisen bändiä, jossa soittavat lisäksi Lenni-Kalle Taipale, Ako Kiiski, Peter Engberg ja Petri Ikkelä.

Konsertin juontaa ja isännöi Otto Kanerva.

Osallistujia 4
Viralliset sivut
Sijainti
Kotkansaari, Kotka

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Tapahtuman osallistujat

Huom! Deitti.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.