Temekki, 46v

Liikuntaseuraa ja mukavia ajatuksia?

Moikka!

Nuorekas ja eloisa, herkän jämäkkä ja sosiaalinen tyyppi täällä! Kaipaan luottoystävää. Aidosti rohkeaa ja hyvin avointa. Vaikka kuvani on leikkisä ja paljastava, huomioi että en ole suinkaan miettimässä mitään salakuvioita. Parisuhteen keskustelu kuitenkin tietyissä vaiheissa hiljenee kun huomaan että toisen sanat vain eivät tule ulos, eikä yksinkertaisesti osaa kaikesta jutella. Kaipaan leikkimieltä ja sytyttäviä keskusteluja, uskallusta ja heittäytymistä, unelmointia ja spontaania asennetta melkein kaikkia aiheita kohtaan. Kaikesta ei ole tietenkään pakko keskustella.. Ja innostuksen aiheet varmasti ovat erilaiset mutta tärkeintä on asenne!

Kaipaan nyt seuraksi tyyppiä jopa nähtäväksi kenties kasvotusten. Aito ihminen tulee vastaan vain kohtaamalla. Hänestä tulee ihan aito yksilö jonka tuntuma on juuri se miksi hän on rakentunut elämänsä aikana. Kohtaaminen myös herättää ajatuksia ja varmasti muuttaa sitä tunnetta jonka on saanut ennalta, ihan kirjoittaessa vain. Ihminen toiveissa, jonka kanssa voisi viettää hyvää aikaa ihan satunnaisesti lenkkeillen ja jutellen maailman kaikista asioista. Hyvä seura saa todellakin liikkeelle! :) Ja samalla maailma parantui taas kahden samanhenkisen ajatusten verran.

Osaat kirjoittaa ja puhua, ja nautit vuorovaikutuksesta, ja luonteesi on perusutelias.. Sillä pääsee mun kanssa tosi pitkälle. Luottamus siitä että olet kiva ihminen, on tärkeintä.

Olethan siis empaattinen, sosiaalisesti noheva ja muikean positiivinen tyyppi? Ja muista. Huumori hurmaa. Eli norja mielikuvitus on aina nannaa! :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ja jos vastaat, kai profiilissasi on hieman ajatuksiasi ja kuviakin? Olisi kivempi tarttua ajatukseen jo ennakolta, että vastassa olisi jo vähän tietoa, mihin tarttua. Hauskaa tuntua onviisaisiin, ajatteleviin, laajakatseisiin ihmisiin.

Aloitetaanko ystävyys? Saa kirjoittaa!🤩

Ja tuo mun kuva on sensuroitu vaikkei siinä mitään näykään. 😅

Sukupuoli
Mies
Ikä
46 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Kouvola
Millä mielellä
Seikkailuun, Ystäväksi, Keskusteluun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Varattu
Lapset
Minulla on 2 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: