Inkaorvokki, 58v

Fiksu ja kauniiksikin kehuttu 58-vuotias vapaa nainen etsii tupakoimatonta ja vapaata miestä, jolla on vapaa mieli ja avara katse. Parisuhde ei ole mielessä ainakaan vielä, mutta pitkäaikainen ystävyys kyllä. Mukavaan yhdessäoloa ja helliä hetkiä. Keskusteluihin, tv:n katseluun ja luontoretkille. Konsertteihin. Saunomiseen, intohimoiseen suutelemiseen, ihon kosketukseen. Mökillä, kylpylässä, kotona. Mustasukkaisuutta ei pidä olla, koska kimppakuviot voivat kiinnostaa.

Ei varatuille miehille, ei yhden lauseen vastauksia, ei tupakoiville.

Itsestäni sen verran, että pituus on vajaa 170 ja vyötärö on kasvanut. Hiukset vaaleat, lyhyet, ja jos menojalka vie, kampaus voi olla aika villi.

Kulttuuri on minulle mieluisaa, taide, teatteri ja erityisesti musiikki. Niin klassinen kuin raskaampikin. Arvostan omia mielipiteitä ja sitä että osaat kuunnella minua. Vaikka olenkin blondi, minulla on omia ajatuksia ja ne ovat aika usein ihan hyviä. No joo, en ymmärrä tietokoneista tai jalkapallosta paljoa, mutta monesta muusta asiasta kyllä. Moottoripyöristä paljonkin.

Et tupakoi, alkoholi ei tuota ongelmia. Oletko sporttinen tai pitkä tai pätkä on sivuseikka. Niin ja hei, älä yritä valehdella ikääsi. Kyllä se paljastuu.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Joten fiksut miehet kyllä ymmärtävät että arvostan rehellisyyttä.

Koska olen eläinrakas, ymmärrät varmaan että metsästäjät eivät pääse jonon kärkipäähän. Tai eivät siis edes jonoon. Luonto on minulle hyvin tärkeää, vaikka en enää vaellukselle voi lähteä. Mutta arvostan sitä että sinulla on auto, jolla pääsee luontoon.

Niin ja mökki ja takkatuli… Niistä olen haaveillut pitkään.

No-show miehet, pliis älkää vastatko. Vain tosissaan ystävyyttä hakevat. Odotan että tiedät mitä olet tekemässä ja hakemassa ja sinulla on rohkeutta myös siis tulla paikalle.

No, tässä nyt tuli tätä ajatuksen virtaa, ilman suunnitelmaa ja käsikirjoitusta. Niin kuin minä. Elämä tuo eteen sinut ketä haen, jos on tuodakseen. Tekstini on aika pitkä, ja odotan että arvostat minua panostamalla vastaukseen. Vaatimuslistani voi tuntua suurelta mutta älä pelästy liikaa. Luotan kohtaloon.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
58 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Tampere
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: