Nummirock

Festivaalin torstain pääesiintyjä on yhdysvaltalainen Body Count, joka palaa Suomeen kuuden vuoden tauon jälkeen! Maassamme vankkumatonta suosiota nauttiva thrashin, räpin ja punkin yhdistänyt Body Count julkaisi viimeisimmän Carnivore-studioalbuminsa 2020, ja tämän jälkeen bändiltä on saatu tänä vuonna kaksi instrumentaalialbumia; juuri mainittu Carnivore sekä Bloodlust. Body Countin esiintyminen Nummirockissa on samalla yhtyeen ainoa festivaalikeikka Suomessa.


Tapahtuman täydentävät juuri massiiviselta Euroopan-kiertueeltaan palannut ja Emma-ehdokkuuden metallikategoriassa napannut Insomnium sekä ranskalainen Rise of the Northstar, jonka esiintyminen Nummessa on niin ikään yhtyeen ainoa festivaaliveto maassamme. Heavy metalin, hip hopin ja hardcore-punkin japanilaiseen popkulttuuriin yhdistävä pariisilaisyhtye julkaisi viimeisimmän Showdown-albuminsa tämän vuoden huhtikuussa.


Nummirockissa nähdään lisäksi uusi kotimainen superkokoonpano Crownshift. Bändin primus motor Daniel Freyberg totuttiin näkemään vuodesta 2016 Alexi Laihon aisaparina Children of Bodomissa ja yhtyeen päätettyä uransa Laihon muodostamassa Bodom After Midnight -kokoonpanossa. Crownshiftissä ovat mukana myös Nightwish-basisti Jukka Koskinen, muun muassa Finntrollissa ja aiemmin Northerissa kannuksensa ansainnut rumpali Heikki Saari sekä esimerkiksi MyGrainin keulilta tuttu vokalisti Tommy Tuovinen.

Osallistujia 4
Viralliset sivut
Sijainti
Nummijärvi, Kauniainen
Hintatiedot
84,00 €

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Tapahtuman osallistujat

Huom! Deitti.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.